Is een kwaliteitszonnebril nu echt zoveel beter dan een goedkoper exemplaar of betaal ik voor het merk? Een veelgestelde vraag waar we graag opheldering over willen geven. We zetten de feiten voor u op een rij.

 

Krasvast. Niets is zo vervelend als een krasje op uw brillenglas. Bij de goedkopere varianten zonnebrillen zijn de glazen vaak niet bestendig tegen krassen. De betere zonnebril daarentegen heeft een sterke toplaag, zodat u ook zonder zorgen uw zonnebril in krasgevoelige situaties, zoals op het strand, kan dragen.

Beter zicht. Bij de betere zonnebril wordt ook geïnvesteerd in goede glazen. Dit merkt u meteen als u door de bril kijkt; rustig en helder zicht en mooie glaskleuren.

 UV-bescherming. Oogletsel door overmatige UV-blootstelling is ernstig en dient vermeden te worden. Wanneer een zonnebril geen goede UV-bescherming  heeft, blijven de pupillen verwijd door het donkere glas en krijgen de schadelijke UV-stralen de kans om uw oog te beschadigen. Met een goede zonnebril bent u verzekerd van uitstekende UV-bescherming. 

 Vormvast. Stel u neemt een frisse duik en laat uw kunststof zonnebril in de tussentijd in de zon liggen, dan loopt u het risico dat uw zonnebril zijn vorm verliest. Ineens zit hij niet lekker meer, of glijdt constant van uw neus. Wanneer u kiest voor een betere zonnebril zal u dit niet gebeuren. De betere kunststof brillen worden uit een blok kunststof (acetaat) gehouwen en zijn daardoor zeer vormvast.

 Afpasbaarheid. Het ultieme comfort van uw zonnebril ervaart u als deze is afgesteld op uw gezicht. Wij kunnen een goede kwaliteitsbril op verschillende plekken afstellen, zoals achter de oren en bij uw neus.

 Draagcomfort. Een van de meest gehoorde zinnen die wij horen wanneer klanten een goede zonnebril passen is: “Deze zit meteen erg lekker”. De pasvorm, materiaalkeuze en het design zijn met zorg gekozen, zodat de zonnebril vanaf het eerste moment heerlijk zit.

 Stootvast. Het zal u maar gebeuren, een auto passeert u, terwijl u op de fiets zit en er spat een steentje precies op uw brillenglas. Bij een goede zonnebril zal het glas niet breken en uw ogen zijn dus uitstekend beschermd.

 

Trakteert u uzelf ook op een goede zonnebril? Kom gerust langs voor advies en om de nieuwste modellen te passen!

 

 

Waarom een goede opticien?

Een goede opticien kan veel voor u betekenen bij de aankoop van uw zonnebril. Wij bezoeken niet alleen de internationale beurzen in Parijs en Milaan om

de nieuwste trends voor u te spotten, maar wij bekijken talloze collecties en merken om de pareltjes voor u te selecteren. Bovendien is al ons personeel opgeleid in de optiek, waardoor u verzekerd bent van deskundig advies bij uw zoektocht naar de perfecte zonnebril.

 

  ü  Afgepast op uw gezicht: Wij maken de zonnebril op maat voor uw gezicht door hem af te passen achter uw oren en bij uw neus voor ultiem draagcomfort.

  ü  De perfecte vorm: Door goed naar uw gezicht te kijken, weten wij precies welke vorm zonnebril het beste bij uw gezicht past.

  ü  Originele merken: Op zoek naar een originele bril? Wij hebben unieke merken met bijzondere designs in onze collectie.

  ü  Advies in glaskleur: Door met u te bespreken waar u de zonnebril voor gaat gebruiken, kunnen wij u de beste glaskleur adviseren.

  ü  Nieuwste collecties: Bij ons bent u ervan verzekerd dat u de nieuwste collecties gepresenteerd krijgt, die wij elke seizoen verversen. 

  ü  Service: Service staat bij ons hoog in het vaandel. U mag altijd binnenlopen om uw zonnebril nog eens goed te laten afstellen of schoon te laten maken. Bovendien kunnen wij bij kleine ongelukjes de zonnebril vaak weer herstellen voor u.

  ü  Prettige winkelervaring: Wij doen er alles aan om het winkelen voor u zo aangenaam mogelijk te maken; de juiste belichting, voldoende spiegels en een overzichtelijke presentatie. Onder het genot van een kopje koffie nemen wij u graag mee door ons assortiment en helpen u de mooiste zonnebril te vinden.

  ü  Ook op sterkte: Uiteraard kunnen wij uw zonnebril op sterkte maken voor u en geven u daarin het beste advies op het gebied van type glas en glaskleur.